workshopsMomenteel bied ik 3 verschillende workshops aan, deze zijn allemaal te volgen in mijn atelier in Bilthoven.

Mini workshop pottenbakken.

Hier leer je in 2 uren de basisbeginselen van het pottenbakken op de elektrische draaischijf in een privéles. Ik geef uitleg over de verschillende fases in het proces, laat je zien hoe ik een potje draai en daarna mag je zelf proberen een kopje, vaasje of kommetje te maken! Je kiest uiteindelijk 2 van je best gelukte klei kunstwerken uit die ik verder voor je af zal werken, glazuren en stoken. Ongeveer 2 a 3 weken later is het klaar en kan je bijvoorbeeld koffie drinken uit je eigen mok! Deze mini workshop duurt dus 2 uur op een moment naar keuze (even overleggen via de mail) en kost inclusief alle materialen en het stoken €75.

______________________________________________________________________________

Workshop Draai je eigen setje.

Deze workshop is een privé-workshop waarin je in 2 x 1,5 uur een mooi setje keramiek naar huis neemt. De workshop is verdeeld over 2 dagen zodat je zelf de kopjes/vaasjes die je de eerste dag hebt gedraaid in het 2e deel mooi kan decoreren of kan voorzien van een oortje bijvoorbeeld. Ik zal het glazuren en stoken voor je doen. Je kan kiezen uit een ontbijtkom en bord, 2 koppen of 2 vaasjes etc. De workshop Draai je eigen setje duurt dus in totaal 3 uur, datum is in overleg en kost inclusief alle materialen en stoken €100.

______________________________________________________________________________

Workshop Maak je eigen porseleinen kersthangers.

Deze workshop is een groepsworkshop met momenteel maximaal 4 deelnemers. Zodoende kan iedereen voldoende afstand houden ivm Covid. Ik ga je leren hoe je 5 mooie porseleinen kersthangers kan maken middels verschillende technieken. Je kiest en maakt zelf wat je mooi vindt en na 2 weken heb ik de 5 hangers voor je gestookt en kunnen ze de show stelen in je kerstboom dit jaar! Ook erg gezellig om samen te doen met je zus of een vriendin! De eerste keer krijg je uitleg over de verschillende technieken en begin je met het maken van de vormen. De tweede keer heb ik ze al 1 keer gestookt en gaan we ze verder decoreren en glazuren. Daarna zal ik het glazuurstoken voor je verzorgen en krijg je een seintje wanneer ze opgehaald kunnen worden (of je krijgt ze opgestuurd voor een meerprijs). Deze workshop kost inclusief materialen en stoken €55.

data kersthanger workshops:

maandag 23/11 en 30/11 van 10:00-11:30 uur,

woensdag 25/11 en 2/12 van 10:00-11:30 uur,

vrijdag 27/11 en 4/12 van 19:30-21:00 uur.

Stuur me snel een mailtje als je mee wil doen met deze workshop of klik hier!